آیا مایل به خروج از حساب کاربری خود هستید؟
برای اتصال لوله های پلی اتیلنی کرتیوب دار و کاروگیت به یکدیگر لازم است با توجه به فشار داخلی و خارجی، آببندی، حرکت طولی، مقاومت حلقوی و… را بررسی و سپس یکی از روشهای اتصال را انتخاب کنید. در ادامه به معرفی، نحوه اتصال و ویژگیهای هر نوع اتصال به یکدیگر میپردازیم.
اتصال دو لوله کرتیوب دار به یکدیگر از مهمترین مراحل اجرای یک خط لوله میباشد. لولههای کرتیوب دار گروه صنعتی سعادت توان بسپار به صورت کوپلر سرخود (یعنی به همراه یک نری و مادگی Socket and Spigot) تولید میشود و اتصال به سادهترین روش ممکن صورت میگیرد.
یکی از بهترین و رایجترین روشهای اتصال لوله های کرتیوب روش اتصال الکتروفیوژن میباشد زیرا در این روش مجموعه لوله ها یکپارچه میشوند. در روش اتصال الکتروفیوژن، سیمهای جوشی که در طی فرآیند تولید لوله در داخل کوپلر قرار میگیرند، توسط دستگاه الکتروفیوژن گرم میشوند و در نتیجه دو قسمت نر و مادگی لوله ذوب شده و به یکدیگر متصل میشوند.
در روش اتصال لوله های کرتیوب دار به یکدیگر به روش اکستروژن از دستگاه جوش اکستروژن برای اتصال انتهای لولهها به یکدیگر استفاده میشود. مهمترین مزیت روش اتصال الکتروژنی نسبت به سایر روش ها امکان اجرا در قسمت داخلی و خارجی لوله میباشد.
این روش مشابه اتصال قبلی است، با این تفاوت که یک سیستم عایق و قابل اطمینان با درز V شکل است. درز V شکل به وجود آمده در اثر برداشتن مورب اجزای انتهای اتصال به وجود میآید.
در این روش اتصال، لبه های دو لوله توسط المنت حرارتی ذوب شده و به یکدیگر متصل میشوند. یکی از محدودیت های این روش عدم کارایی برای لوله های با ضخامت و قطر بسیار زیاد است. بر اساس استاندارد DVS2207 از این روش برای جوش لوله و اتصالات با حداکثر ضخامت ۱۵ میلی متر و قطرهای ۳۰۰ تا ۲۵۰۰ میلی متر استفاده میشود.
لولهها توسط یک فلنج فولادی و یک واشر در انتها به هم متصل میشوند. یکی از مهمترین مزیت های این روش نسبت به روش های اتصال لوله ها به یکدیگر از طریق جوش، جداسازی آسان با بازکردن فلنج و استفاده مجدد از لولهها میباشد.
اتصال دو لوله به یکدیگر توسط واشر EPDM مقاطع نری و مادگی لوله های کرتیوب نیاز به مقاومتی حلقوی برابر با مقاومت حلقوی خود لوله میباشد.
جوشکاری الکتروفیوژن روشی برای جوشکاری لوله ها و اتصالات پلی اتیلن است که در آن از اتصالات مخصوص با سیم مقاومت الکتریکی برای تولید گرمای ذوب سطوح جوش (لوله) استفاده میشود.
فرآیند الکتروفیوژن کمی با روش جوشکاری ذوب حرارتی متفاوت است. تفاوت اصلی در روش گرم کردن محل اتصال است. در روش جوشکاری ذوبی حرارتی از ابزارهای حرارتی برای گرم کردن سطوح لوله ها و اتصالات استفاده میشود اما در جوشکاری الکتروفیوژن گرما از طریق جریان الکتریکی در داخل تولید میشود.
این امر با استفاده از فلزات یا پلیمرهای رسانا در سطح مشترک ممکن میشود. در لوله های پلی اتیلن استحکام جوش ایجاد شده به روش الکتروفیوژن بیشتر از جوش لب به لب است. کوپلینگ الکتروفیوژن یکی از اتصالات رایج برای اتصال دو لوله پلی اتیلن به یکدیگر است.
جریان الکتریکی از طریق دستگاه جوش الکتروفیوژن و به کمک جعبه کنترل آن به دو سر اتصال متصل میشود. مانند روشهای جوشکاری ذوبی حرارتی، در روش الکتروفیوژن نیز از انواع اتصالات زین و سوکت استفاده میشود.
اصول فرآیند الکتروفیوژن برای اکثر اتصالات یکسان و قابل تعمیم است.
جوش الکتروفیوژن شامل موارد ذیل میباشد:
شرایط زیر بهعنوان یک قرارداد الزامآور بر روابط بین خریداران خدمات ابری و دنیای فناوری آراد سیستم که به اختصار آراد کلاد نامبرده شده است حاکم خواهد بود. بر این اساس ضروری است پیش از استفاده از خدمات ابری آراد ، این شروط را بهدقت مطالعه فرمایید. همچنین لازم به ذکر است که این ضوابط و مقررات در طول زمان قابل تغییر بوده، تغییرات احتمالی در همین صفحه به روز رسانی میگردد، لذا مسئولیت مطالعه و آگاهی از این تغییرات بر عهده کلیه استفاده کنندگان از خدمات ابری شامل میباشد. استفاده از خدمات مذکور بهمنزلهی قبول تمامی شرایط ذیل است و هرگونه ادعا یا اعتراض آتی در این خصوص را بلااعتبار مینماید.۱- خریدار اذعان مینماید که کلیه اطلاعات هویتی ارائه شده، اعم از آدرس، شماره تماس و اطلاعات شناسایی و غیره صحیح بوده و همواره در بهروز نگه داشتن آنها در سامانه کاربران میکوشد، ارائه مدارک شناسائی (اشخاص حقیقی: کپی شناسنامه و کپی کارت ملی. اشخاص حقوقی: کپی روزنامه رسمی) الزامی میباشد.جهت تسریع در امر سفارش، مدارک در زمان سفارش درخواست نمی گردد اما در هر زمان دنیای فناوری آراد سیستم این حق را خواهد داشت که از خریدار این مدارک را درخواست نماید. لازم به ذکر است که عواقب ارائه اطلاعات نادرست به عهده خریدار خواهد بود. درصورتی که به هر دلیل اطلاعات ناقص و یا غیر واقعی باشد کلیه سرویسهای خریدار به حالت تعلیق در آمده و هزینه خدمات قابل برگشت نمیباشد و تنها با ارایه اطلاعات صحیح و معتبر، خدمات ارایه شده از حالت تعلیق خارج و مجدد فعال میگردد.۲- زیرساخت ابری (VPS)، امکان ساخت سرور ابری و مدیریت منابع را برای کاربر فراهم میسازد و هزینه استفاده از این خدمات به صورت پرداخت به میزان استفاده (Pay As You Go) محاسبه می گردد. در زمان فعالسازی هریک از بسته های منابع پیشنهادی، هزینه یکساعت بلادرنگ از موجودی کیف پول کسر می گردد. درادامه هزینه استفاده از منابع، هر 24 ساعت یکبار ساعت 23:59 محاسبه می گردد و در تراکنشهایی که به صورت ساعتی نمایش داده می شود، از کیف پول کسر می گردد.در صورت خاموش بودن سرورهای ابری، فقط هزینه فضای ذخیره سازی و IP برای کاربر محاسبه می شود.۳- حساب کاربری، برای دسترسی به پلتفرم ابری پس از تایید پرداخت، به خریدار تحویل داده خواهد شد.